aluatko kauniin katseen? Huolitellun ilmeen? Huolettomuutta?
Laadukkaat ja oikein tehdyt ripsipidennykset ovat juuri sinun näköisesi!

Meillä ripsipidennyksiä tekee koulutettu ripsiteknikko Irina Koivisto (Grown Lash- klassinen koulutus ja Lash Lovers- volyymikoulutus). Ammattilaisen kanssa valituilla ripsillä saat joko luonnolliset tai näyttävät ripset, juuri sinulle sopivat.
Käytämme työssämme erittäin pidettyjä ja laadukkaita Lash Lovers- kuituja.


Jos sinulla on tosi herkät silmät, tai epäilet allergiaa, kannattaa sopia testausaika. Testauksessa kokeillaan silmiisi pienempää ripsimäärää ja odotellaan muutama päivä, että tuleeko jotain reaktiota. Testauksesta veloitetaan 25 €. Ko. summa vähennetään loppusummasta, mikäli täysi pidennyssetti päätetään laittaa.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja lähikuva

RIPSIHINNASTO

UUDET VOLYYMIT:

120 €

HUOLLOT:

alle / tasan 3 vko: 55 € / 60 € (n. 1 h)

alle /tasan 4 vko: 65 € / 70 € (n. 1,5 h)

alle /tasan 5 vko: 75 € / 80 € (n. 2 h)

Eli selvennyksenä, että esim. 3 vkoa ja 1 pvä = huolto alle 4 vkoa = 65 €.

Yli viiden viikon huoltovälistä perimme uusien ripsien laiton hinnan.

Muualla tehtyjen ensi / vaihtohuolto 75 € - 100 €

(käytetystä ajasta ja työn määrästä riippuen)

Varaathan ajan sen mukaan, miten pitkää huoltoväliä haluat pitää, ja myös sen mukaan
miten tuuheaa lopputulosta toivot ylläpidettävän. Työ tehdään käsityönä, ja laskutetaan
varatun ajan mukaan.

UUDET KLASSISET 95 € (n. 1.5- 2 h)

HUOLTO 65 € (n. 1 h, ripsiä jäljellävähintään 50 %)

Muualla tehtyjen klassisten ensihuolto 75 € (mikäli ripset on asennettu oikein)

HUOMIOITHAN:

Silmämeikin poisto pidennyksiin tultaessa 10 €

TAKUU:

Mikäli ripsipidennykset eivät jostain syystä pysy, teemme ripsihuollon takuuna yhden kerran. Takuuhuollon ehtona on, että ripsipidennyksiä tullaan näyttämään, mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin ennalta sovittuna aikana hoitolaan, ja ripsiteknikko katsoo ne läpi. Takuuaika on alle tai korkeintaan yksi viikko. Takuun edellytyksenä on, että kotihoito- ohjeita noudatetaan, ja ripsiin käytetään niille tarkoitettua puhdistustuotetta. Pyydettäessä asiakkaan tulee näyttää tämä toteen.


(Hinnat sis. ALV 24 % )

Mikäli haluat kokeilla volyymeja klassisten tilalle, ei vanhoja klassisia pidennyksiä tarvitse poistaa, vaan ne voidaan huoltaa volyymitekniikalla.

Volyymiripsissä laitetaan, halutusta lopputuloksesta riippuen, 2-7 kuidun viuhkoja yhteen omaan luonnonripseen. Volyymitekniikalla voidaan peittää luonnonripsissä olevia aukkoja ja saada harvaripsisille asiakkaille tuuheammat ripset. Näyttävätkään volyymit eivät rasita omia ripsiä, kun ne on oikein asennettu koulutetun ammattilaisen toimesta. Volyymit ovat erittäin ohuita ja kevyitä kuituja. Näillä saa jokaiselle asiakkaalle luotua joko luonnolliset, näyttävät tai jotain siltä väliltä.

Klassisessa ripsienpidennyksessä kiinnitetään yksi ripsikuitu yhteen omaan luonnonripseen. Oikein asennettuna ripsipidennykset eivät vaurioita omia ripsiä. Kuituvalinnoilla voidaan vaikuttaa lopputulokseen ja saat kauniin katseen itsellesi. Klassiset kuidut ovat painavampia kuin volyymit, ja niiden valinnassa kiinnitetäänkin tarkasti huomiota asiakkaan omaan luonnonripseen.
Mikäli haluat kokeilla volyymeja klassisten tilalle, ei vanhoja klassisia pidennyksiä tarvitse poistaa, vaan ne voidaan huoltaa volyymitekniikalla.

TÄRKEÄÄ: luethan infoa ripsipidennyksistä- sivun tarkasti ennen pidennyksiin tuloa! Sisältää erittäin tärkeää tietoa pidennyksiin tulosta, ripsien puhdistuksesta ym. tarpeellista tietoa!Ajanvaraus on sitova ja asiakas itse vastuussa käyttämättä jätetystä
ajasta. Peruuttamattomasta ajasta joudumme perimään 100 % hoidon hinnasta,
mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään 24h ennen sovittua aikaa.