Klassinen kasvohoito 65 €

alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, tiiviste,kevyt hieronta, naamio ja hoitovoide. n. 1 h
Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö

Täydellinen kasvohoito 75 €

alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, ampulli, naamio ja hoitovoide. Hoito sisältää tehokkaat hoitotuotteet sekä pitkän hieronnan. Hemmotteluhetki ihollesi. n. 1 h 15 min.

Kuvahaun tulos haulle SPA pedikyr

Ultraäänikasvohoito 75 €

alkupuhdistus, ihoanalyysi, ultraäänikuorinta, ampullin imeytys, naamio ja hoitovoide. Tehokas ja hellävarainen, syväpuhdistava ja kirkastava hoito. n. 45 min - 1 h.

Kuvahaun tulos haulle diamond facial treatment

Timanttikasvohoito 75 €

alkupuhdistus, ihoanalyysi, timanttikäsittely, ampulli, kevyt hieronta naamio ja hoitovoide. Todella tehokas ja heleyttävä hoito. Tasoittaa ryppyjä, silottaa arpia. n. 45 min - 1 h. Suositellaan sarjahoitona.


Ihonpuhdistus 52 €

alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoide. n. 45 min- 1 h


Kuvahaun tulos haulle janssen eye treatment

Silmänympäryshoito 40 €

Silmien alueen alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, hieronta, naamio ja hoitovoide. n. 30 - 45 min / - kasvohoitoon yhdistettynä 20 €

Aiheeseen liittyvä kuva

Decolleten hoito 42 €

alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoide. n. 30- 45 min / - kasvohoitoon yhdistettynä 25 €AJANVARAUS on sitova ja asiakas itse vastuussa käyttämättä jätetystä ajasta. Kosmetologi on paikalla varattuna aikana vain teitä varten.

Yksityisyrittäjänä palkkaa saa vain toteutuneesta työstä, joten huomioithan, että mikäli
aikaa ei peruuta 24 tuntia ennen, veloitetaan ajasta 100% hoidon
hinnasta.
Toivon ymmärrystä ja arvostusta tässä asiassa, kiitos <3