Aiheeseen liittyvä kuva

Vartalosokeroinnissa pehmeä sokeri ja oikea tekniikka poistavat ihokarvojen lisäksi myös kuolleen ihosolukon. Lopputuloksena on terve, karvaton ja sileä iho.

Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 % luonnontuote, se ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokeri on hygieeninen tuote.

Sokeroinnissa karva poistetaan karvasipulia myöten, joten uusi karva kasvaa takaisin huomattavasti hennompana. Säännöllinen sokerointi heikentää karvoitusta.

Sokerointi vs. vahaus

Sokeroinnissa karva poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin karva poistuu tupestaan kokonaisena ja iho pysyy sileänä pidempään. Vahauksessa vetosuunta on kasvusuunnan vastainen jolloin karva katkeaa herkemmin, jättäen osan karvasta karvatupen sisään.

Sokeri ei tartu elävään ihosolukkoon joten sitä on turvallista käyttää myös intiimialueilla. Vaha tarttuu karvojen lisäksi kiinni myös ihoon mikä tekee siitä tekniikkana kivuliaampaa. Sokeri on tarvittaessa helppo poistaa iholta lämpimällä vedellä.

Ennen sokerointia

Älä kuori ihoasi ennen sokerointiin saapumista. Sokeri on itsessään kuoriva tuote joten tuplakuorinta voi rasittaa ihoasi. Jos olet lähdössä lomalle lämpimään, varaathan sokerointiaikasi väh. 2-3 päivää ennen lähtöäsi, jotta karvatupet ehtivät sulkeutua ennen auringolle altistumista.

Sokeroinnin jälkeen

Vältä hikoilua (saunominen, liikunta), aurinkoa, sekä kemiallisia aineita (esim. deodorantti tai paksu meikki) käyttöä 12 tunnin ajan.

Parhaan lopputuloksen ylläpitämiseksi kuivaharjaa ja kosteuta ihoasi säännöllisesti.

Sokerointia Naisille & Miehille