UUSIIN RIPSIIN TAI HUOLTOON TULLESSA HUOMIOITAVAA:

PIDÄ RIPSET PUHTAANA!

Muistathan olla kastelematta ripsiäsi 2 tuntiin ennen asennukseen tuloa (myös ennen jokaista huoltoa!) Pese ripset huolellisesti niiden pesuun tarkoitetulla puhdistusaineella (ei öljypohjaisia/öljyisen tuntuisia tuotteita) ja vedellä ennen pidennyksiin/ huoltoon tuloa.

Ripsikuidut eivät pääse kunnolla kiinnittymään pesemättömään luonnonripseen, joten on asiakkaan vastuulla huolehtia ripset puhtaaksi rähmästä, liasta, meikistä, voiteista, hiestä, ihotalista ym. ennen pidennyksiin/ huoltoon tuloa.

Pesun jälkeen asiakkaan tulee myös varoa, etteivät ripset pääsisi likaantumaan. Liian myöhään tehdyn pesun takia luonnonripset eivät välttämättä ehdi kuivua läpikotaisin ja se voi vaikuttaa ripsien pysyvyyteen heikentävästi.

Puhdistus on paras tehdä samana päivänä kuin aikasi on, koska esim. yön aikana ripsiin kertyy rähmää, pölyä, kosteusvoidetta tms. Vaikka silmiä ei olisikaan meikattu, on puhdistus silti ehdottoman tärkeää! Näin toimimalla pysyvyys on parempi.

Pesemättömyys tai liian myöhään pesu saattavat siis todella heikentää pidennysten kestävyyttä, joten oikeaoppinen puhdistus on todella tärkeää muistaa ennen jokaista aikaa.

Mikäli ripset eivät ole läpikuivuneet, vaan niissä on kosteutta, ei ripsiteknikko voi taata pidennyksiin hyvää pysyvyyttä. Huomoithan myös, että jos ripsissä on pidennyksiin/ huoltoon tultaessa ripsiväriä tms, on niiden puhdistamiseen käytetty aika on suoraan pois ripsien asentamiseen varatusta ajasta, jolloin kaikkia ripsiä ei välttämättä ehditä täyttää.

EI piilolinssejä ripsien laiton aikana


RIPSIPIDENNYKSET PESTÄÄN JOKA PÄIVÄ

huolellisesti niille tarkoitetulla puhdistustuotteella. Vaikka ripsissä ei olisikaan näkyvää likaa, kertyy niihin kuitenkin hikeä, kasvovoiteita, ihon omaa rasvaa, talia, pölyä, hiuslakkaa ym, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa erilaisia silmätulehduksia (blefariitti), ja häiritä luonnonripsien kasvua. Lika on yleisin syy volyymiviuhkojen "kasaan vetäytymiseen eli paakkuuntumiseen".

Ripsien repiminen, hankaaminen ja nyppiminen eivät ole hyväksi pidennysille, eivätkä myöskään luonnoripsellesi, eli vältä niitä.

Hellävarainen pesu oikeanlaisella tuotteella ei heikennä ripsien pysyvyyttä, vaan hyvän puhdistuksen ansiosta ripset pysyvät pidempään kauniina.

Meiltä voit ostaa suomalaisen Lash Loversin ripsienpidennyksille tarkoitetut puhdistusvaahdon, tai -geelin, sekä puhdistussiveltimen, jolla pääset helposti ja tehokkaasti puhdistaaman ripset ihan tyveä myöten. Näillä puhdistustuotteilla saat puhdistettua koko kasvojen ihon.

Tuotteet tuntuvat ihanilta ja ovat erittäin tehokkaita. Ne poistavat jopa vedenkestävän meikin. Puhdistuksen jälkeen ihosi tuntuu superpuhtaalta ja raikkaalta!

Tuotteet ovat erittäin riittoisia, esim. Beauty Wash Foamia tarvitset vain 1-2 painallusta, ja Beauty Wash Geliä pienen pähkinän verran KOKO kasvojen puhdistukseen.


Kuvahaun tulos haulle beauty wash vaahtoKuvahaun tulos haulle beauty wash vaahto

Puhdistussiveltimet, 10 kpl

RIPSIPIDENNYSTEN HOITAMINEN ON HELPPOA

Muista nämä, niin pärjäät jo pitkälle:

- hyvä puhdistus niille tarkoitetulla aineella

-kuivaaminen painelemalla pyyhkeeseen

-Anna ripsien hetken aikaa kuivua ja vasta sitten ripsien harjaus yläkautta pyöräyttämällä. Alakautta voit harjalla asetella ripsiä lopuksi. Saat meiltä ripsiharjan mukaasi.

- näin teknikon käsityönä tekemät ripsiviuhkat pysyvät kauniisti avoimina

Silmäsi ansaitsevat puhtaat ja kauniisti järjestyksessä olevat ripset koko huoltovälin ajan.
Luonnonripsesi kiittävät, ja ripsiteknikko myös!

Käy huollattamassa ripsesi säännöllisesti sinulle sopivin välein, norm. n. 2-5 vkon välein. Huoltoaika kannattaa varata jo lähtiessä pidennysten laitosta, silloin saat varmimmin haluamasi ajan.

Mikäli ripsiä on yli 50% jäljellä, menee se huoltona. Muutoin veloitetaan uusien ripsien hinta.

UUSIIN RIPSIIN TAI HUOLTOON TULLESSA HUOMIOITAVAA:

TESTAUS
Jos sinulla on tosi herkät silmät, tai epäilet allergiaa, kannattaa

sopia testausaika. Testauksessa kokeillaan silmiisi pienempää
ripsimäärää ja odotellaan muutama päivä, että tuleeko jotain reaktiota.
Testauksesta veloitetaan 25 €. Ko. summa vähennetään loppusummasta,
mikäli täysi pidennyssetti päätetään laittaa.

Testin läpäisy ei kuitenkaan tarkoita varmuudella, etteikö allergiaa

olisi, mutta useimmiten pahat yliherkistymiset reagoivat testiin.

AJANVARAUKSESTA HUOMIOITAVAA

Ripsiteknikko on töissä hoitolassa ja paikalla varattuna aikana vain teitä varten.
Yksityisyrittäjänä palkkaa saa vain toteutuneesta työstä, joten huomioithan, että mikäli aikaa ei peruuta 24 tuntia ennen, veloitetaan ajasta 100% hoidon hinnasta.

Toivon ymmärrystä ja arvostusta tässä asiassa, kiitos <3